Flowpack balicí stroj TLMPrime

Flowpack balicí stroj TLMPrime je hybridní balicí stroj pro všechny aplikace od italské společnosti TLM PACKAGING , která navrhuje, vyvíjí a vyrábí balicí stroje Flowpack podle specifických požadavků svých zákazníků. Model PRIME se vyznačuje snadnou obsluhou, pokročilou technologií a jedinečným designem. Jeho pracovní poloha je 45°, ale lze jej používat i v horizontální poloze.

 

Technický princip práce stroje je založen na formování sáčku z fólie, uzavření sáčku a rozřezání sáčku přesně do konečného tvaru v jedné operaci. Hotový sáček má 3 sváry, jeden vzadu, jeden uprostřed a dva na okrajích nahoře a dole. Flowpack balicí stroj TLMPRIME je vhodný pro balení kusového zboží, jako jsou cukrovinky, pečivo, ovoce a zelenina, masné výrobky a další.

 

Stroj je vybaven řídicím systémem MITSUBISHI s elektronickým nastavením velikosti sáčku, regulací teploty, fotoregulací. Jako volitelné příslušenství lze stroj vybavit také inkoustovou tiskárnou, čelistmi s europřezkou, aplikátorem inertního plynu, připojením přídavného dávkovače.

 

Při dodání stroje zaškolíme vaše zaměstnance, jak stroj nastavit a obsluhovat. Na balicí stroj TLM Prime flowpack poskytujeme SERVIS A ZÁRUKU NA 12 MĚSÍCŮ, POZÁRUČNÍ SERVIS. INSTALACE STROJE A ŠKOLENÍ OBSLUHY.

Vyžádat nabídku

Model: Flowpack balicí stroj TLMPRIME
Typ baleného zboží: kusové zboží (cukrovinky, pečivo, ovoce a zelenina, masné výrobky atd.)
Materiál fólie: kompozitní fólie OPP/CPP, OPP/PE, BOPP/VEPET/PE.
Šířka fólie: 400/600 mm
Šířka balení: 0 – 160/220 mm
Délka balení: 50 – 900 mm
Výška balení: 0 – 100 mm
Výkon: 10 – 20 ks/min (v závislosti na velikosti balení)
Tisk data: dle potřeby (inkoustová tiskárna)
Rozměry stroje: 1300 x 1055 x 1300 mm (DxŠxV)
Pohon: elektrický + pneumatický
Přívod vzduchu: 6 barů
Napájení: 230 V, 50/60 Hz
Výrobce: TLM PACKAGING
Záruka: 12 měsíců

Main Menu